*** Bestellingen en betalingen voorlopig via contactformulier, mail of telefonisch ***
HerbronnenWebshopContactMijn accountGastenboek

Webshop » Gezond Wonen » Luchtkwaliteit » Delphin

Delphin

Delphin reiniger Delphin
De Delphin reiniger is geen gewone stofzuiger!  Het is in de eerste plaats een investering in je gezondheid  èn in een gezonde woning!  Gedaan de bijwerkingen van ongezonde lucht en huisstofmijt zoals hoofdpijn, brandende ogen, pijn aan de ogen, allergische reacties,....  
Haal de gezonde pure lucht binnen in je woning.

De Delphin reiniger is een uniek en revolutionair  Duits topproduct en de enige om 6 in 1 te zijn!

1 luchtzuivering aan hoge frequentie  (hoog aantal opgemeten negatieve ionen)
2 dieptereiniging (diep in matras, tapijt, vaste elementen)
3 verwijdert zorgeloos ziektekiemen, schimmels, parasiet, huisstofmijt...zonder uit te blazen
4 stofzuigen tot in diepte en hoeken, alles opgeborgen zonder uitblazen
5 afstoffen alle stofdeeltjes opgevangen in water
6 poetsen  je kan gewoonweg alles poetsen met een delphin, niks wordt uitgelbazen, dien je in je handen te houden enz...alles tot in het diepste puntje


Met haar Duitse makelij weet je al dat de elektro zeer geraffineerd en sterk laagverbruikend is. De Duitse wetenschap is heel vooruitstrevend in  geobiologische invloeden, Esmog  en luchtkwaliteit, ze dragen dit dan ook heel hoog in hun vaandel  zodat de kwaliteit zeker niks aan het lot overlaat!

De Delphin reiniger zuigt met grote kracht  vooral heel diep, zoals geen ander in materialen zoals tapijten, kussens, zetels, matrassen, ...  alle vuil, stof èn parasieten (zoals huisstofmijt) op in een bassin met water.  
Dit zorgt ervoor dat er geen enkel deeltje opnieuw de lucht wordt ingeblazen zoals bij een gewone stofzuiger.    Dankzij het water overleeft niks van de parasieten.  
Met de Delphin reinig je gewoonweg àlles, ook afstoffen doe j er mee.  

Zonder de zuigaccessoires aan te koppelen, zuiver je een grote ruimte de lucht door alle deeltjes in het water op te vangen.  Het Duitse systeem geeft dan (met weinig verbruik) enkel negatieve ionen opnieuw in de lucht.  Super (ver)fris(send) en gezond zoals lucht in de bergen, aan zee of na een onweer.  
Omgekeerd aangesloten blaas je (beetje zoals een compressor) stof uit pc's of radiatiors.

Je gezondheid en slaap gaan er enkel op vooruit.

Wil je 'zien' wat de Delphin uit je (misschien net gepoetste) woning, binnenlucht of meubels haalt van vuil en parasiet?  Vraag gerust een gratis demo aan twv 75€ en haar talent wordt je met plezier getoond.  1 ruimte voor lucht, een matras, een tapijt, ... naar keuze.

Velen gingen je voor en zijn uitermate tevreden (èn gezonder), zouden zelfs nooit meer ruilen tegen een gewone stofzuiger en een traditioneel poetsen.
Slapen op een matras en toebehoren die zijn onderhouden met een Delphin, slapen zoveel keer beter, gezonder en rustiger. 
 In het hotelwezen is het ook een absolute must.  Vraag ernaar als je ergens overnacht ;-)

De aankoop van een exclusieve Delphin omvat  het revolutionaire toestel met waterbassin, een 2M elleboogbuis, 2 rvs telescoopbuizen , een electrische diepreinigende klopbostel voor diepte zuigingen, een gewone zuigmond voor vloeren, een rond stofzuigertje (met borstel), een fijne zuigmond voor hoekjes, een platte zuigmond voor parket (delicate vloeren) evenals onder lage kasten en gordijnen e.d., poetsborsteltjes voor de monden en buizen, 10 jaar garantie op de motor etc.

Aparte accessoires verkrijgbaar om ramen te poetsen, nat te poetsen (incl natzuigen- alles in 1 toestel), mini electrische turboklopborstel voor zijkanten matras, kussens, gordijnen en zetels,  miniatuur of moeilijk bereikbare decobeeldjes stofzuigen/poetsen tot in uiterste detail,  constant goede luchtkwaliteit , enz

Aantal  


*** Bestellingen, afspraken en betalingen voorlopig via contactpagina, mail of telefonisch ***

Gratis verzending vanaf 139€ inclusief BTW in België
Gratis retourneren in ongeopende en onberispelijke staat binnen de 14 dagen (volgens herroepingsplicht).  Uitgezonderd speciale bestellingen, items op maat, ingelezen of geprogrammeerd
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be